Hozzávalók:
- cékla
- ecet
- reszelt torma
- citromlé
- só
- cukor
- tejföl
- kapor
Elkészítés:
Gyakori vendég nálunk a cékla.
Mindenféle formában szeretjük.
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/ceklasalata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/dios-narancsos-cekla.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/03/narancsos-cekla.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/03/otfuszeres-sutotok-es-cekla.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/01/sult-cekla-es-lilahagyma.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/ceklas-krumplipure.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/04/ceklas-sargarepas-kecskesajtos.html?m=0
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/01/ceklas-mimoza-salata-olajbogyoval.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/04/fokhagymas-citromos-ceklasalata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/03/ceklas-sargarepa-salata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/09/ceklas-vagdalt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/05/ceklafozelek.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/02/borscs.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/03/borscs-3.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/04/husveti-tejszines-sonkaleves-tormaval.html?m=0
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/
Ezúttal előétel készült.
A céklákat alaposan megmossuk.