Hozzávalók:
- kelkáposzta
- fodros kel
- füstölt szalonna
- sertés zsír
- hagyma
- fokhagyma
- só
- bors
- köménymag
- széles metélt
Elkészítés:
A kelkáposzta isteni étel.
Érdemes túllépni a kelkáposzta főzelék, rakott kel és frankfurti leves recepteken.
Tepsiben cikkekre vágva megsütve vagy ressre pirítva különféle tésztákkal, zöldségekkel, burgonyával kombinálva remek vitamin forrás.
Családom különösen oda van a kolbászos, kelkáposztás tésztáért.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/07/kelkaposztas-sargarepas-hagymas-teszta.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/04/szalonnas-farfalle.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/03/zoldseges-sult-kelkaposzta.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/kolozsvaris-kelkaposztas-teszta.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/04/kolbaszos-kelkaposztas-hosszumetelt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/04/kolbaszos-kelkaposztas-spagetti.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/04/colcannon-ir-kelkaposztas-burgonyapure.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/07/szalonnas-uj-kelkaposzta.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/03/zoldseges-sult-teszta.html
Ritka zöldséghez jutottam a minap, fodros kel mosolygott rám a piacon.
Nem hagyhattam ott!
Kelkáposztával variálva készült a kedvenc kolbászos tésztánk.