Hozzávalók:
- rák
- olíva olaj
- lila hagyma
- fokhagyma
- gyömbér
- kápia paprika
- csípős paprika
- paradicsom
- édes chili szósz
- só
- rizs
- olíva olaj
- paradicsom püré
- só
Elkészítés:
A rákot rengeteg módon elkészíthetjük.
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/03/kinai-rakos-tintahalas-leves.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/12/narancsos-rak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2019/02/kokuszos-rak-ragu.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/sult-kiralyrak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/04/tejszines-citromos-rak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/04/edes-savanyu-rak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/12/majonezes-sult-rak-salata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/sult-tigris-garnela.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/03/faberge-tojas.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/08/spagetti-rakkal.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/07/
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/kokuszos-hal-es-kiralyrak.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/bouillabaisse-avagy-franciak-hallevese.html
Crevette rák, garnéla, királyrák, tigrisrák, folyami rák esetleg homár, languszta, langusztin vagy tarisznyarák mindet imádjuk és bármikor belakmározunk belőlük.
Természetesen a legfinomabb fogások friss rákokból készülnek, de itthon gyakrabban jutunk hozzá fagyasztott finomságokhoz, amelyekből ugyanolyan extra ételeket készíthetünk.
A mostani raguhoz gyömbér és fokhagyma szükséges.