Hozzávalók:
- csirkecomb
- édesburgonya
- só
- bors
- őrölt római kömény
- mangószósz
- worcester mártás
- olaj
Elkészítés:
Könnyen elkészíthető ez a finom egytálétel.
A megtisztított és feldarabolt édesburgonyát egy kiolajozott tepsibe terítjük.
Megsózzuk és meghintjük őrölt római köménnyel.
Átforgatjuk az olajjal.
A megtisztított csirkecombokat besózzuk, őrölt borssal megszórjuk.
Mangó szósz és worcester szósz lesz a csirke ízesítője.
A combokat az édesburgonyára fektetjük.
Meglocsoljuk a kétféle szósszal.
Egy pohárka vizet töltünk a tepsi aljára és lefedve 180 C fokos sütőben megsütjük az ételt.
A mangós szósz karamellizálódik és finom ropogós bőrt kapunk.
Az édesburgonya krémes puhasága jól harmonizál az illatos csirkével.