Hozzávalók:
- darált hús
- hagyma
- fokhagyma
- spenót
- sárgarépa
- brokkoli
- zsemlemorzsa
- só
- törött bors
- kakukkfű
- bazsalikom
- római kömény
- szezámolaj
- olaj
Elkészítés:
Szeretjük a zöldséges darált húst.
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/09/ceklas-vagdalt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/07/gombas-vagdalt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/03/zoldseges-pulykavagdalt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/03/cukkinis-vagdalt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/07/cukkinivel-toltott-vagdalt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/09/uborkas-gongyolt-vagdalt-cukkini-agyon.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2021/03/zsalyas-pulykavagdalt.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2022/01/gombas-sajtos-vagdalt.html
Ezúttal, spenóttal, brokkolival és sárgarépával kevertük a darált húst.
Nem főzzük meg előtte, ahogy a répát sem.
Késes aprítóban megdaráljuk a brokkolit a sárgarépát és a spenótot.
Hagymát is aprítunk.
Körettel, salátával kínáljuk.