Hozzávalók:
2 adag vacsora saláta
Elkészítés:
A meghámozott, nyers céklát és a káposztát lereszeljük nem túl apróra.
A narancsot gerezdekre, majd félbe vágjuk.
2 db újhagymát karikára vágunk.
Fentieket egy tálban összekeverjük, olívaolajjal, vörös borecettel, kevés sóval fűszerezzük.
Ráreszeljük egy citrom sárga héját.
Ismét összekeverjük.
A tányérra galambbegy salátát teszünk és a közepébe halmozzuk a céklás keveréket.
Naranccsal díszítjük.
Újhagymát, kiflit kínálunk mellé.
2 adag vacsora saláta
- 1 db nyers cékla
- 2 marék reszelt káposzta
- 2 db narancs
- pár szál újhagyma
- 1 db citrom héja
- 1 marék galambbegy saláta
- olívaolaj
- vörös borecet
- só
Elkészítés:
A meghámozott, nyers céklát és a káposztát lereszeljük nem túl apróra.
A narancsot gerezdekre, majd félbe vágjuk.
2 db újhagymát karikára vágunk.
Fentieket egy tálban összekeverjük, olívaolajjal, vörös borecettel, kevés sóval fűszerezzük.
Ráreszeljük egy citrom sárga héját.
Ismét összekeverjük.
A tányérra galambbegy salátát teszünk és a közepébe halmozzuk a céklás keveréket.
Naranccsal díszítjük.
Újhagymát, kiflit kínálunk mellé.