- burgonya
- főtt tojás
- főtt hús
- zöldborsó
- csemege uborka
- majonéz
- só
- bors
- mustár
- citromlé
Elkészítés:
Az orosz recept szerinti hússalátát mindenféle húsból készíthetjük, marhából, borjúból vagy pulykából is.
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/06/orosz-hussalata.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2015/06/orosz-hussalata-borjuhusbol.html
Ezúttal a pulykahúslevesben főtt puha húsból készült a saláta.
A húsit apró falatnyi darabokra tépkedjük.
A főtt burgonyát kockákra vágjuk.
Zöldborsót párolunk.
A főtt tojást apróra vágjuk.
Egy kevés csemege uborkát is teszünk bele.
A mustárral, sóval, borssal, citromlével feljavított majonézzel elkeverjük a salátát.
Hűtőbe tesszük tálalásig.