Hozzávalók:
- káposzta
- olaj
- hagyma
- zöldpaprika
- kápia paprika
- paradicsom
- sűrített paradicsom
- só
- bazsalikom
- kakukkfű
- szójaszósz
- balzsamecet
Elkészítés:
A friss káposztát nem túl keskeny csíkokra vágjuk.
Hagymát és paradicsomot is teszünk a káposztához.
Kiolajozott tepsibe tesszük a káposztát.Megsózzuk, kakukkfüvet és bazsalikomot szórunk rá.
Hagymát, paradicsomot, zöldpaprikát valamint gyönyörű színű kápia paprikát is adunk hozzá.
Kakukkfűvel, bazsalikommal és kevés sóval elkeverjük a vízzel hígított paradicsom pürét.
Kevés szójaszószt is adunk hozzá és meglocsoljuk a tepsiben lévőket.
180 C fokos tepsiben megsütjük az ételt.
Egy gondolatnyi balzsamecettel megbolondíthatjuk az ízeket.
Bármilyen sült mellé kiváló köret.