2013. február 23., szombat

Mustáros halas saláta

Hozzávalók:

  • 1 doboz mustáros halkonzerv
  • 1 db narancs
  • 1 db paradicsom
  • 1/4 jégsaláta
  • 1 db alma
  • 1/2 citrom 
  • 3-4 db újhagyma





Elkészítés:


Előkészítjük a hozzávalókat.
A narancsot meghámozzuk.
A megmosott almát cikkekre vágjuk, kimagozzuk.
A paradicsomot cikkekre vágjuk.


Egy tányéron megágyazunk a jégsalátával.

A konzervből kiemeljük a halszeleteket és a tányéron körbe elhelyezzük.
A naranccsal, paradicsommal, almával körberakjuk.

A dobozban visszamaradt finom mustáros lébe belenyomjuk a 1/2 citromlevét és azzal meglocsoljuk a salátát.

Végül újhagymával megszórjuk.
Vacsorasalátának vagy előételnek kínáljuk.