2016. április 17., vasárnap

Áfonyás, mazsolás répasaláta

Hozzávalók:


  • sárgarépa
  • áfonya
  • mazsola
  • citromlé
  • olíva olaj
  • csipet só
  • csipet cukor




Elkészítés:




Szeretjük a sárgarépát, készítjük sósan, édesen.

http://http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/12/repagolyok.
html/2012/01/repasalata-hozzavalok-sargarepa-nem-tul.html

A megmosott, meghámozott sárgarépát reszeljük le.
Locsoljuk meg egy kevés jó minőségű olíva olajjal és citromlével.
Finoman sózzuk meg és egy kevés cukrot is szórjunk rá.
                                                                                                                                                                 

A leforrázott mazsolát és áfonyát szűrjük le és keverjük a répához.


Összekeverjük a salátát és behűtjük.
Naranccsal körítve tálaljuk.
Nagyon friss, üde vitamin bomba.