Hozzávalók:
Elkészítés:
Rakott sült tészta gyakran szerepel az étlapunkon.
Most egy halas, gombás, rákos receptet kínálunk.
Egy pici olajon megfuttatjuk a friss rozmaringot, oregánót, bazsalikomot, kakukkfüvet és fokhagymát.
Beletesszük a paradicsompürét.
Adunk hozzá egy kevés vizet, sót és pici cukrot is.
Összefőzzük és 10 percig fedő alatt kis lángon rotyogtatjuk.
Vigyázat kicsit kipöföghet.
Most beletesszük a különféle halkonzerveket.
Lehet olajos, natúr vagy paradicsomos is.
Elkeverjük és most adjuk hozzá a megtisztított garnéla rákot.
Felengedett mélyhűtött rák is megfelel.
Pár perc alatt készre főzzük.
Időközben nem túl puhára kifőztük a tésztát, leszűrtük, kevés olajjal, sóval elkevertük.
Megpirítottuk a gombát.
A gombát mindig szárazon pirítjuk, megvárjuk, amíg a leve elfő, ekkor sózzuk és majoránnával megszórjuk.
Így mindig ropogós és intenzív gombaízű marad.
Egy tepsiben elsimítunk a tészta egyharmadát.
Rátesszük a sült gombát.
Kevés reszelt sajttal megszórjuk.
A 2. adag tésztát is beletesszük.
Most rátesszük a paradicsomos, halas, rákos ragut.
Szépen elsimítjuk.
Ismét kevés sajtot szórunk rá.
A maradék tésztával befedjük és sajttal megszórjuk.
Sütőben szép pirosra sütjük.
Finom, laktató étel, amit friss salátával kínáljunk.
- spagetti tészta
- olaj
- gomba
- majoránna
- halkonzerv
- garnéla rák
- reszelt sajt /gouda
- paradicsompüré
- rozmaring
- bazsalikom
- kakukkfű
- oregano
- só
- cukor
Elkészítés:
Rakott sült tészta gyakran szerepel az étlapunkon.
Most egy halas, gombás, rákos receptet kínálunk.
Egy pici olajon megfuttatjuk a friss rozmaringot, oregánót, bazsalikomot, kakukkfüvet és fokhagymát.
Beletesszük a paradicsompürét.
Adunk hozzá egy kevés vizet, sót és pici cukrot is.
Összefőzzük és 10 percig fedő alatt kis lángon rotyogtatjuk.
Vigyázat kicsit kipöföghet.
Most beletesszük a különféle halkonzerveket.
Lehet olajos, natúr vagy paradicsomos is.
Elkeverjük és most adjuk hozzá a megtisztított garnéla rákot.
Felengedett mélyhűtött rák is megfelel.
Pár perc alatt készre főzzük.
Időközben nem túl puhára kifőztük a tésztát, leszűrtük, kevés olajjal, sóval elkevertük.
Megpirítottuk a gombát.
A gombát mindig szárazon pirítjuk, megvárjuk, amíg a leve elfő, ekkor sózzuk és majoránnával megszórjuk.
Így mindig ropogós és intenzív gombaízű marad.
Egy tepsiben elsimítunk a tészta egyharmadát.
Rátesszük a sült gombát.
Kevés reszelt sajttal megszórjuk.
A 2. adag tésztát is beletesszük.
Most rátesszük a paradicsomos, halas, rákos ragut.
Szépen elsimítjuk.
Ismét kevés sajtot szórunk rá.
A maradék tésztával befedjük és sajttal megszórjuk.
Sütőben szép pirosra sütjük.
Finom, laktató étel, amit friss salátával kínáljunk.