- pak-choi
- zöldpaprika
- szójaszósz
- halszósz
- vörösborecet
- paradicsom
- ömlesztett sajt
- Fekete erdei sonka
- fejes saláta
Elkészítés:
A pak- choit megtisztítjuk és félbevágjuk.
Vizet forralunk és teszünk bele egy 1-2 ek. szójaszószt és halszószt.
Beletesszük a pak-choit és a feldarabolt zöldpaprikát.
Amint felforrt a lé, elzárjuk a tüzet és hagyjuk, hogy ebben a lében hűljenek ki a zöldségek.
Egy kevés vörösborecetet is tehetünk bele.
Szűrjük le.
Saláta ágyon csinosan elhelyezzük a pak-choit és a paprikát.
Paradicsommal kiegészítve bármilyen egyéb kiegészítővel kínálhatjuk.
Én ömlesztett sajttal és Fekete erdei sonkával tálaltam.
Finom könnyű vacsora étel volt.