2016. május 21., szombat

Pak-choi saláta Fekete erdei sonkával

Hozzávalók:


  • pak-choi
  • zöldpaprika
  • szójaszósz
  • halszósz
  • vörösborecet
  • paradicsom
  • ömlesztett sajt
  • Fekete erdei sonka
  • fejes saláta




Elkészítés:




A pak- choit megtisztítjuk és félbevágjuk.



Vizet forralunk és teszünk bele egy 1-2 ek. szójaszószt és halszószt.
Beletesszük a pak-choit és a feldarabolt zöldpaprikát.


Amint felforrt a lé, elzárjuk a tüzet és hagyjuk, hogy ebben a lében hűljenek ki a zöldségek.


Egy kevés vörösborecetet is tehetünk bele.
Szűrjük le.


Saláta ágyon csinosan elhelyezzük a pak-choit és a paprikát.
Paradicsommal kiegészítve bármilyen egyéb kiegészítővel kínálhatjuk.

Én ömlesztett sajttal és Fekete erdei sonkával tálaltam.


Finom könnyű vacsora étel volt.