1 adag égetett tészta
A krémhez:
- vaj
- liszt
- tej
- őrölt szerecsendió
- só
- citromlé
- cukor/édesítőszer
- ecetes torma
gépsonka
Elkészítés:
Elkészítjük a képviselő fánk tésztáját, amit azt itt találjuk:
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2016/05/sajtkremes-kepviselofank.html
A hosszúkás éclaire fánkokat félbevágjuk és megtöltjük a tormakrémmel.
A tormakrémet besamel mártás alapból készítjük:
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/01/tormas-sonkatekercs-hozzavalok-gepsonka.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2013/03/tormakremes-sonkaval-toltott-sajttekercs.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/04/tormas-sonkatekercs-francia-salata.html
Sonkát fektetünk a tésztára.
Majd tormakrémmel bőségesen megtöltjük.
Sajnos a csillagcsöves krémtöltő az utolsó pillanatban elromlott, mindent összekentem vele ...ezért csak ilyen csúnyácska fánkok sikerültek, viszont az ízük tökéletes volt.