- csirkeszárny
- só
- bors
- mustár
- ketchup
- fokhagyma
- paradicsom
- olaj
Elkészítés:
Szeretjük a csirkeszárnyat.
A rántott csirkeszárnytól kezdve az ínyenc szárnyakig minden jöhet...
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/11/narancsos-mezes-csipos-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/04/mezes-lekvaros-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/02/tepsis-kokuszos-rantott-csirkeszarny.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/02/gyomberes-citromfuves-sult-csirkeszany.html
Ez most egy gyors, egyszerű változat.
A megmosott és jól megtisztított szárnyakat megtöröljük és besózzuk.
Rögtön mehet a kiolajozott tepsibe, ahol tovább fűszerezzük.
Mustárral, fokhagymaporral, borssal és ketchuppel ízesítjük.
Paradicsom darabokat szórunk a hús közé.
Petrezselyem zölddel megszórjuk.
Kicsit beolajozzuk a tetejét is, aláöntünk egy pohár vizet.
Alufóliával lefedjük és mehet a sütőbe.
Szép pirosra megsütjük.
Bármilyen körettel isteni.