- tengeri halfilé
- olíva olaj
- gomba
- hagyma
- újhagyma
- zöldpaprika
- kápia vagy kaliforniai paprika
- gyömbér
- fokhagyma
- új fejes káposzta
- szójaszósz
- só
- bors
- kínai mustáros fűszer
Elkészítés:
A fagyasztott halfilét felengedjük, leöblítjük, majd óvatosan szárazra törölgetjük.
Egy wokban pici olívaolajon pirítani kezdjük a gombát.
Feldaraboljuk a megtisztított és megmosott zöldségeket, valamint a fokhagymát és a gyömbért.
Rátesszük a gombára.
A csíkokra vágott új fejes káposztát is beletesszük.
Kevergetve tovább pirítjuk.
Szójaszósszal ízesítjük.
Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott halat is.
Kínai mustáros, fűszeres zöldséget adunk hozzá.
Ebben van mustár, só, cukor, gyömbér, chili paprika, fokhagyma.
Összeforraljuk a raguval.
Finom ízű ételt kapunk.
Rizzsel, tésztával kínálhatjuk.