Hozzávalók:
Elkészítés:
Sárgarépából készül ez a finom köret.
Vágjuk hasábokra a répát.
Olívaolajjal és vajjal kenjük ki a tepsit.
Citromlevet is tegyünk bele.
Szórjunk bele kakukkfüvet és rozmaringot.
Forgassuk bele a répákat minden oldalról.
Egy kis mézet is csurgassunk rá.
Egy leheletnyi sóval hozzuk egyensúlyba az ízeket.
Pár kanál vizet is tehetünk a tepsibe.
Alufóliával fedjük le és sütőben 170-180 C fokon süssük nem túl puhára.
Csodás ízű köret, amelyet mindenki imád.
- sárgarépa
- olíva olaj
- vaj
- citrom
- méz
- kakukkfű
- rozmaring
- só
Elkészítés:
Sárgarépából készül ez a finom köret.
Vágjuk hasábokra a répát.
Olívaolajjal és vajjal kenjük ki a tepsit.
Citromlevet is tegyünk bele.
Szórjunk bele kakukkfüvet és rozmaringot.
Forgassuk bele a répákat minden oldalról.
Egy kis mézet is csurgassunk rá.
Egy leheletnyi sóval hozzuk egyensúlyba az ízeket.
Pár kanál vizet is tehetünk a tepsibe.
Alufóliával fedjük le és sütőben 170-180 C fokon süssük nem túl puhára.
Csodás ízű köret, amelyet mindenki imád.