Hozzávalók:
Elkészítés:
A megtisztított káposztát szép vékony szálakra vágjuk és egy nagy salátástálba tesszük.
A szép piros színű kápia paprikát is csíkokra vágjuk.
A sárgarépát uborka gyaluval keskeny karikára gyaluljuk.
Az újhagymát karikára vágjuk.
Mindent a káposztához teszünk.
Beleszórjuk a mazsolát.
Olívaolajjal, borecettel, pici sóval, édesítővel ízesítjük.
Jól összeforgatjuk.
A végén rászórjuk a száraz teflon edényben megpirított diót is.
Lehűtjük a salátát.
Vacsora salátának vagy köretnek kínáljuk.
- 1/2 fej káposzta
- 3-4 db újhagyma
- 1-2 db kápia paprika
- 2-3 db sárgarépa
- mazsola
- dió
- olívaolaj
- 2 ek. fehérbor ecet
- só
- bors
- édesítő
Elkészítés:
A megtisztított káposztát szép vékony szálakra vágjuk és egy nagy salátástálba tesszük.
A szép piros színű kápia paprikát is csíkokra vágjuk.
A sárgarépát uborka gyaluval keskeny karikára gyaluljuk.
Az újhagymát karikára vágjuk.
Mindent a káposztához teszünk.
Beleszórjuk a mazsolát.
Olívaolajjal, borecettel, pici sóval, édesítővel ízesítjük.
Jól összeforgatjuk.
A végén rászórjuk a száraz teflon edényben megpirított diót is.
Lehűtjük a salátát.
Vacsora salátának vagy köretnek kínáljuk.