- 1 cs. ostya
- 1 db Ráma margarin
- 30 dkg cukor
- 1 dl tej
- 30 dkg tejpor
- 2-3 púpos ek. kakaópor
- 1 dl víz
- 1 zs. zselain
Elkészítés:
A tejben felforraljuk a margarint és a cukrot.
Levesszük a tűzről és belekeverjük a kakaót és a tejport.
Egy ostyalapot finomra darálunk a robotgépben, és azt is a krémbe keverjük.
1 dl langyos vízben elkeverjük a zacskó zselatint és pár percig kevergetve feloldjuk.
A krémhez adjuk.
Egy botmixerrel selymesre keverjük az egészet.
Megvárjuk amíg már kellően besűrűsödik és a lapokat egyenletesen megkenjük.
A legfelső lapot nem kenjük be.
Egy tálcát teszünk rá és arra egy vízzel telt lábast.
Így lenyomtatva hagyjuk néhány óráig összeérni.
Tetszőlegesen felvágjuk.