- 4 db avokádó
- 1 db mangó
- 1/4 póréhagyma
- 1 db kaliforniai paprika
- 0,5 kg királyrák
- petrezselyem
- citrom
- mustár
- majonéz
- só
- bors
- vaj
- fokhagyma
- cukor/édesítő
- salátalevél
- paradicsom
Elkészítés:
A megtisztított rákokat vajon fokhagymával és petrezselyemmel megpirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk.
Majd apróra vágjuk.
A mangót apró kockákra vágjuk.
Apróra vágott póréhagymával, petrezselyemmel és reszelt citrom héjjal összekeverjük a rákot és a mangót.
Kevés majonézt mustárral, sóval, borssal, édesítővel és citromlével ízesítünk és a salátával összeforgatjuk.
Saláta levélre helyezzük a félbevágott, megtisztított kaliforniai paprikát és beletöltjük a salátát.
Az avokádókat kevés citromlével meglocsoljuk, majd szintén megtöltjük a salátával.
Paradicsommal, petrezselyemmel, mangó szeletekkel és egész pirított rákokkal díszítjük.