2013. március 29., péntek

Resztelt csirkemáj

Hozzávalók:

  • 50-70 dkg csirkemáj
  • 2-3 fej hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 2 db zöldpaprika
  • 2 db paradicsom
  • 1 tk. fűszerpaprika
  • 1 ek. olaj
  • majoránna
  • kakukkfű


Elkészítés:

Az olajon a hosszában felszeletelt hagymát megpirítjuk.
Jó sok hagymát tegyünk bele, attól lesz finom ez az étel.


Majd tegyük bele a csíkokra vágott zöldpaprikát, én kápiát tettem bele, mert az szebb színű és télen inkább azt lehet kapni.
Adjuk hozzá a feldarabolt paradicsomot, zúzott fokhagymát is.
Szórjuk meg sóval, borssal.
Kicsit süssük, majd tegyük bele a fűszerpaprikát is.


Most adjuk hozzá a megtisztított és hosszában felcsíkozott májat is.


Kevergetve puhára, krémesre sütjük a májat.
Nem szabad túlsütni.
Ha kell, még sózzuk és majoránnával, kevés kakukkfűvel ízesítsük.