- 50-70 dkg csirkemáj
- 2-3 fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 db zöldpaprika
- 2 db paradicsom
- 1 tk. fűszerpaprika
- 1 ek. olaj
- majoránna
- kakukkfű
Elkészítés:
Az olajon a hosszában felszeletelt hagymát megpirítjuk.
Jó sok hagymát tegyünk bele, attól lesz finom ez az étel.
Majd tegyük bele a csíkokra vágott zöldpaprikát, én kápiát tettem bele, mert az szebb színű és télen inkább azt lehet kapni.
Adjuk hozzá a feldarabolt paradicsomot, zúzott fokhagymát is.
Szórjuk meg sóval, borssal.
Kicsit süssük, majd tegyük bele a fűszerpaprikát is.
Most adjuk hozzá a megtisztított és hosszában felcsíkozott májat is.
Kevergetve puhára, krémesre sütjük a májat.
Nem szabad túlsütni.
Ha kell, még sózzuk és majoránnával, kevés kakukkfűvel ízesítsük.