- főtt cékla
- méz
- majonéz
- dió
- citromlé
- citromhéj
- só
Elkészítés:
A cékla gyakran szerepel a konyhánkon.
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/12/dios-narancsos-cekla.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2013/01/narancsos-cekla-mikroban.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/03/narancsos-cekla.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2012/12/narancsos-ceklas-kaposzta-salata.html
Most egy egyszerű köretet készítettem.
A főtt céklát lereszeljük.
Elkeverjük majonézzel.
Mézet is kanalazunk bele.
Megsózzuk.
Citromhéjat reszelünk rá.
Darabos dióval is megszórjuk.
Kevés citromlével kellemesen savanykássá ízesítjük.
Összekeverjük és jól behűtve kínáljuk.