Hozzávalók:
- ördöghal és tőkehal filé
- vaj
- liszt
- fokhagyma
- só
- tejföl (crème fraîche)
Elkészítés:
Nagyon kedveljük a friss tengeri halakat.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/11/ordoghal-spenottal.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2012/12/alaszkai-tokehal-molnarne-modra.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/01/mandulas-hal.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/11/tejszines-sult-hal.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/06/sult-hal-szalonnas-kelkaposztaval.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/09/rokagombas-sult-branzino.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/01/thai-zoldseges-hal-es-tenger-gyumolcsei.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/bouillabaisse-avagy-franciak-hallevese.html
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/narancsos-heringsalata.html
A La Baule-i halpiacon reggelente hatalmas választék van az éjjel kifogott zsákmányból.
Cabillaud és baudroie /lotte vagyis tőkehal és ördöghal, ezekre a halakra esett most a választásunk.
Filét vettünk és a lehető legegyszerűbb recept szerint sütöttük meg.
A halakat besózzuk.