Hozzávalók:
- cukkini
- olaj/zsír
- füstölt szalonna
- füstölt kolbász
- hagyma
- zöldpaprika
- paradicsom
- fokhagyma
- petrezselyem
- kakukkfű
- só
- bors
- fűszerpaprika
- cukor
Elkészítés:
A cukkini egyik kedvenc zöldségünk.
Sokféleképpen készítjük.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/04/cukkini-fozelek.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2022/01/lecsos-cukkini.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/parolt-cukkini-uborka-brokkoli.html
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/10/sajtkremes-cukkini.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/04/citromos-cukkini.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/11/kukoricas-cukkini.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/06/kapros-lecsos-cukkini.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2015/09/korianderes-cukkini.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/04/gombas-cukkini.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/10/cukkinis-ratatouille.html
Rendszeresen készítem ezt a lecsós finomságot.
A meghámozott cukkinit félkarikákra vágjuk.
Egy darabka bőrke is mehet bele.
Füstölt kolbász koronázza meg az ételt.