Hozzávalók:
Piskótához:
- 6 tojás
- 120 gr. liszt
- 100 gr. cukor
- késhegynyi sütőpor
- csipet só
Krémhez:
- 120 gr. vaníliás puding
- 5 ek. cukor
- 8 dl tej
- 1 citrom sárga héja
- 5 dl habtejszín
- 20 gr, zselatinfix express/vagy zselatin lap
- 5 dkg rumba áztatott mazsola
- 10 dkg kandirozott gyümölcs
- rum/rumaroma
Elkészítés:
Szülinapra készült most ez a habkönnyű torta.
Elkészítjük a piskótát a lentiek szerint.
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/08/piskota.html
Kóstoljuk meg, hogy elég édes-e.
Tálaláskor tejszínhabbal gazdagon megdíszítjük.
Mire jól behűtöttem volna, addigra pillanatok alatt elfogyott...