Hozzávalók:
- bárányhús
- hagyma
- fokhagyma
- sárgarépa
- fehérrépa
- paradicsom
- zöldpaprika
- babérlevél
- tárkony
- szemes bors
- só
- petrezselyem
- tejföl
- liszt
- tárkonyecet/citrom
Elkészítés:
A bárányt sütve és főzve is szeretjük.
A tárkonyos leves nemcsak húsvétkor kerül elő.
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/06/tarkonyos-baranyleves.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2019/02/romai-komenyes-baranyborda.html
http://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/04/rozmaringos-barany.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/04/rozmaringos-barany-2.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/barany-zoldborsos-majas-toltelekkel.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/09/martinis-barany-szegy-es-labszar.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/01/sult-baranyborda.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/01/barany-labszar.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/04/illatos-baranysult.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/12/palocleves-baranybol.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/09/palocleves-baranybol-tarkonyosan.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/05/tuneziai-kuszkusz.html
Húsos báránybordából főzünk most.