Hozzávalók:
- kacsacomb
- só
- törött bors
- fokhagymapor
- fokhagyma
- gyömbérpor
- sriracha szósz
- szárított koriander levél
- szójaszósz
Elkészítés:
A kacsa minden részét imádjuk.
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/02/sult-kacsacomb.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/09/rozmaringos-sult-kacsacomb.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/09/bazsalikomos-sult-kacsaszarnyto.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/11/rozmaringos-kacsamell.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/07/kacsas-burgonya.html
http://muskakonyhaja.blogspot.hu/2012/02/kacsasult.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2014/12/narancsos-sult-kacsa.html
http://muskakonyhaja2.blogspot.hu/2016/05/sult-kacsa.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2019/02/sult-kacsa-kelkaposzta-agyon.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/05/barackos-kacsa.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/05/kacsas-rizs.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2014/03/rizses-kacsa.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/liba-es-kacsa-szarnyto-gombaval-sutve.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2017/11/fejtos-bableves-kacsa-farhattal.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2019/02/kacsalab-kinai-modra.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/04/kacsazuza-kinai-fuszerezessel.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/06/kacsazuza-romai-komennyel-curryvel-es.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/10/currys-zuzaporkolt.html
Ezúttal illatos sült kacsa készült.
A megtisztított combokat a forgónál kettévágjuk.