Hozzávalók:
- libacomb
- só
- törött bors
- darált pritamin paprika
- fokhagyma
- majoránna
Elkészítés:
A liba nagy kedvencünk.
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/02/liba-leves.html
https://muskakonyhaja.blogspot.com/2012/06/zuzaporkolt.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/01/hajdinas-zoldseges-liba.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2013/11/ludaskasa.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/01/sult-libacomb.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2016/01/ludaskasa-ii.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/liba-es-kacsa-szarnyto-gombaval-sutve.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2018/02/libazuza-porkolt.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/05/libamajtorta.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/07/lecsos-libazuza.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/07/libaleves-es-zoldseges-ludaskasa-zsofi.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2020/11/libaporkolt.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2021/07/libaleves-es-ludaskasa.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2021/07/libazsir-sutese.html
https://muskakonyhaja2.blogspot.com/2023/04/sult-libaszarnyto.html
Sült libacomb készült.
Az alaposan megtisztított hús bőrét bevagdossuk, hogy a zsír könnyen kisülhessen belőle.
Egy serpenyőben zsiradék nélkül pirítjuk a combok mindkét oldalát.